У бою за Україну на Донеччині загинув герой відомого відео – карпатський вівчар У бою з окупантами на Донеччині загинув герой відомого відео – карпат У бою з окупантами на Донеччині загинув герой відомого відео – карпатський вівчар Михайло Кознюк

Війна, Новини, Суспільство

У бою з російським окупантами на Донеччині загинув головний сержант 2-ї гірсько-штурмової роти Михайло Кознюк. Михайло став відомим 7 років тому завдяки відео на Youtube, де карпатським діалектом розповідав про особливості вівчарства.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Верховинську селищну раду

Михайло Кознюк народився у 1996 у селі Буковець на Прикарпатті. 26 грудня 2021 року він пішов на військову службу за контрактом. Воїн загинув 12 лютого 2023 року від поранень, спричинених ворожим артилерійським обстрілом.

Кознюк став відомим 2015 року після сюжету “5 каналу”, у якому він розповів про особливості роботи вівчаря в Карпатах місцевою говіркою. Це відео на YouTube переглянули понад 1,9 млн осіб. Джерело: https://censor.net/ua/p3399626

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.