На Коломийщині машина з двома дітьми та вагітною жінкою з’їхала в кювет

Кримінал, Новини, Суспільство

Протягом вихідних рятувальники здійснили 4 виїзди для #надання_допомоги по буксируванню автотранспорту, що з’їхали з проїжджої частини дороги через погіршення погодних умов, а саме налипання мокрого снігу та ожеледиці на дорозі.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Зокрема, 5 лютого о 23:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Торговиця Отинійська ТГ Коломийського району автомобіль з’їхав у кювет, всередині якого знаходилось 8 осіб, з них 2 дитини та вагітна жінка.

Рятувальники Державного пожежно-рятувального поста смт Отинія прибувши до місця виклику надали допомогу по буксирування авто, що дало їм змогу продовжити рух.

Також 6 лютого вночі, добровольці місцевої пожежної команди селища Заболотів надали допомогу водію по буксируванню автомобіля, що з’їхав у кювет в с. Зібранівка Заболотівської ТГ Коломийського району.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.