Посмертно: родинам 13 воїнів Івано-Франківської громади вручили відзнаки «За честь і звитягу»

Війна, Новини, Суспільство

Третього лютого на позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради родинам загиблих героїв вручили відзнаки «За честь і звитягу» (посмертно).

Про це під час відеозвернення розповів Руслан Марцінків, міський голова, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Цією нагородою відзначили полеглих у московсько-українській війні бійців: Андрія БіжикаРуслана БережногоДмитра БобковаОлександра БостанаВіталія ВасиликаДмитра КіндратаІвана ЛопушакаАндрія ПавлюкаВасиля СобестиянаМихайла СовтисікаСтепана ТарабалкуЮрія ХаркавогоРомана Шикерука.

«Ми повинні берегти пам’ять про тих воїнів, які віддали свої життя за волю і незалежність України.

Дуже важливо, щоб всі наші Герої були гідно вшановані. Схиляємо голову перед кожним! Вічна пам’ять і слава», – каже Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.