Мінометники прикарпатської “десятки” показали, як демілітаризують окупантів (відео)

Війна, Новини, Політика

Бійці 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону коломийських “Едельвейсів” продовжують успішно знищувати російських загарбників.

Відповідне відео оприлюднили на сторінці бригади,  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

“Мінометний розрахунок 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону виконує свою роботу по демілітаризації “окупантів” на відмінно”, – йдеться у підписі бійців до відео.

Довідково. 10-та окрема гірсько-штурмова бригада (10 ОГШБр) – військове з’єднання у складі Сухопутних військ Збройних сил України, що базується у м. Коломия. Бригада була сформована у місті Біла Церква 1 жовтня 2015 року. Основним призначенням бригади є ведення бойових дій у гірсько-лісистій місцевості.

8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон — підрозділ у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.