“Запалає вся Україна”: Медведєв погрожує ядерною зброєю за удари по Криму

Війна, Новини, Політика

Якщо Україна атакує російські об’єкти в Криму, з боку Росії нібито можливі “тільки удари відплати”, заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Медведєва в інтерв’ю ЗМІ, якого цитує РБК

“Ніяких переговорів у цьому випадку не буде, будуть тільки удари відплати. Запалає вся Україна, що залишилася під владою Києва…

Наша відповідь може бути будь-якою. Про це цілком чітко сказав Президент Росії. Ми не ставимо перед собою жодних обмежень і залежно від характеру загроз готові застосовувати всі види зброї.

Відповідно до наших доктринальних документів, включно з Основами ядерного стримування”.

Згідно з п. 19 Основ державної політики в галузі ядерного стримування, Росія може застосувати ядерну зброю “в разі агресії проти Росії із застосуванням звичайної зброї, коли під загрозу поставлено саме існування держави”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.