Вдарив цеглою по голові та обікрав: прикарпатця засудили до п’яти років ув’язнення

Кримінал, Новини

На Прикарпатті засудили 28-річного калушанина, який вчинив розбій, крадіжку з проникненням до приміщення та підпал майна.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури, передає  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Його судили за ч. 1 ст. 187, ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 194 КК України.

У суді доведено, що раніше судимий чоловік у січні 2022 року напав на чоловіка на одній із вулиць міста Калуша. У вечірній час він цеглою вдарив чоловіка по голові, від якого той впав на землю. Після цього нападник забрав у нього мобільний телефон, обручку та грошові кошти.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, що викликали тривалий розлад здоров’я.

Крім цього, правопорушник проник до приміщення торгового центру та викрав звідти пластикові місткості з етиловим спиртом, а потім підпалив одне із приміщень.

Калуський міськрайонний суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні вказаних правопорушень та засудив його до п’яти років позбавлення волі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.