Калуш отримав допомогу для сімей, постраждалих від домашнього насильства (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Калуська міська громада отримала допомогу завдяки участі в проєкті “Міста і громади вільні від домашнього насильства”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Калуський міський центр соціальних служб.

Упродовж 2022 року завдяки Фонду Народонаселення ООН UNFPA пройшли навчання всі суб’єкти соціальної роботи, що працюють у напрямку запобігання та протидії домашнього насильства.

Цього року завдяки фонду та співпраці з благодійним фондом “Butterfly” було укомплектовано денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, утеплено фасад кризової кімнати, надано технічну підтримку для мобільної бригади.

Днями на адресу Калуського міського центру соціальних служб надійшло 50 наборів гігієни та постільної білизни для внутрішньо переміщених осіб та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах через домашнє насильство.

У західному регіоні Калуська міська громада, як і Львівська та Тернопільська, беруть участь у проєкті “Міста і громади вільні від домашнього насильства”.

Відтак постраждалі від домашнього насильства можуть звернутися до мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства за номером: 0676003146 або безпосередньо до Калуського міського центру соціальних служб (вул. Пушкіна, 9а), де зможуть отримати інформаційну, консультаційну, соціальну та психологічну підтримку.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.