Під Соледаром загинув 28-річний Іван Філь із Прикарпаття

Війна, Новини, Суспільство

У боях на Донеччині загинув уродженець села Медуха Дубовецької громади, колишній голова Галицького районного об’єднання воїнів АТО, 1994 року народження, Іван Філь.

27 січня, виконуючи свій військовий обов’язок, у лавах ЗСУ під Соледаром загинув студент 4 курсу спеціальності «Менеджмент» Іван Філь, — повідомляє Івано-Франківський навчально-науковий інститут менеджменту Західноукраїнського національного університету, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ще з 2014 року він захищав від ворога схід України. А після повномасштабного вторгнення російських військ Герой одним із перших вже став на оборону держави.

“Мужність, яка не має меж, самовідданість, яку ні чим не зупинити, кмітливість, високий інтелект, наполегливість — саме таким був Іван. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким… Схиляємо голови у молитві… Дякуємо нашому Захиснику за подвиг! Вічна пам’ять та слава Герою України Філю Івану!” — йдеться в співчутті.

Інформацію підтвердили в Галицькій громаді:

“Від усієї Галицької громади щиро співчуваємо сім’ї, родичам, близьким та друзям захисника. Сумуємо разом із вами і низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять і вічна слава Герою! Нехай добрий, світлий спомин про Івана стане сильнішим за смерть і залишиться в пам’яті усіх, хто його знав, любив і шанував”.

Скорботний кортеж із загиблим Героєм проїжджатиме через Галич сьогодні, 31 січня, орієнтовно о 12.00. Парастас за полеглим відбудеться о 16.00 в селі Медуха. Чин похорону запланований на завтра, 1 лютого, о 12.00.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.