Про стосунки батьків і дітей: у франківському драмтеатрі зіграли прем’єру «Вовчихи» (фото)

Новини, Суспільство

27 та 28 січня у Франківському національному драмтеатрі відтворили премʼєрну постановку режисера Назарія Паніва за новелою Ольги Кобилянської «Вовчиха». Вистава висвітлює проблему гіперопіки батьків над дітьми.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Прем’єру зіграли у двох складах на камерній сцені театру. Дійові особи – Зоя (заслужена артистка України Олеся Пасічняк), Санда (Юлія Коник та Марʼяна Вінтоняк) і Савка – (Віктор Абрамʼюк, Владислав Демидюк).

Цьогоріч виповнюється сто років з часу написання твору «Вовчиха» Ольги Кобилянської. У премʼєрній роботі – елегії «Вовчиха» – Назарій Панів змістив акценти, сфокусувавши режисерську увагу на взаєминах матері та доньки та додав психологічних проблем, важливих для нашого часу.

Фото з перших показів опублікували на сторінці драмтеатру у Фейсбуці, інформує “Галка”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.