Помер відомий на Прикарпатті просвітянин Мирослав Попадюк (фото)

Новини, Суспільство
Вчора, 22 січня, відійшов у засвіти відомий прикарпатський педагог, поет та публіцист, журналіст, редактор і видавець Мирослав Попадюк.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.
“Прикарпаття, а особливо його рідна Заболотівська громада, втратили відомого громадського діяча, прекрасну людину з великим серцем, світла пам’ять про якого назавжди залишиться у наших серцях”, – повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.
Мирослав Петрович все своє життя присвятив відродженню національної школи. Він був лауреатом обласної літературно-просвітницької премії ім. Марійки Підгірянки та літературно-мистецької премії ім. Марка Черемшини. Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям», просвітницькою медаллю «Будівничий України».
З 2007 року Мирослав Попадюк – член Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України, обласної організації спілки письменників України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.