Завтра в області буде проведено режимний день, – “Прикрапаттяобленерго”

Новини, Суспільство

У понеділок, 23 січня, відбулася онлайн нарада голови Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, під час наради обговорили питання про заходи щодо забезпечення електроенергією споживачів області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

«Останній тиждень, ми йдемо на основі лімітів, які нам надає «Укренерго». Такий графік дозволяє нам зараз в такий спосіб надавати електропостачання: вдень три години вимкнення, три – без світла. Водночас, завтра буде проведено режимний день. Не буде графіків. На основі інформації за цей день будуть формувати ліміти», – розповів Олег Сеник – технічний директор АТ «Прикарпаттяобленерго».

За його словами, питання економії електроенергії стоїть дуже важливо.

Водночас на раді оборони Івано-Франківської області визначили перелік об’єктів критичної інфраструктури. Втім, на лінії із ними є інші об’єкти, які доводиться вимикати вручну.

«Мова йде про підчергу 4.2. Ми виконуємо вручну вимкнення цих об’єктів. Залучили додаткові ресурси, додаткові бригади. Але ми не в стані вимкнути всіх. Але намагаємося почергово їх вимикати», – додав Олег Сеник.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.