Яку погоду варто чекати прикарпатцям цього тижня

Новини, погода

Цього тижня, 9-13 грудня, на Прикарпаття повернеться похолодання, проте воно буде незначним.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, у вівторок, 10 січня, від ранку до самого вечора в Івано-Франківську небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря +2°…+4° вдень та 0°…+2° вночі.

У середу, 11 січня, протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Вдень температура повітря підніметься до +2°…+4°, вночі – до +2°.

У четвер, 12 січня, теж буде хмарно. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вдень +2°…+4°, а вночі – +1°…-1°.

У п’ятницю, 13 січня, весь день знову буде хмарним. Опадів не передбачається. Стовпчики термометрів покажуть +1°…-1° вночі та +2°…+4° вдень.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.