Бійців «коломийської десятки» на передовій відзначили нагородами за стійкість

Війна, Новини, Суспільство

Вчора, 8 січня, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відзначив бійців нагородами за стійкість.

Про це повідомляє обласна воєнна адміністрація, передає  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Учора у своєму вечірньому зверненні до українців Президент Володимир Зеленський повідомив, що командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський об’їхав війська, які обороняються на підступах до Бахмута і Соледара”, – йдеться у дописі.

На передовій Олександр Сирський відзначив бійців нагородами за стійкість, а також організував кроки, які необхідні для зміцнення оборони. Зокрема, перекидання додаткових підрозділів і посилення вогню по окупантах.

Серед нагороджених – бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади, так званої «коломийської десятки». Ряд військовослужбовців були відзначені за зразкове виконання їхніх обов’язків.

“Вітаємо вас, наші мужні Герої! Дякуємо за вашу незламність, що наближає нас до Перемоги”, – додають в ОВА.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.