Переселенець, який вкрав парфуми з магазину, отримав 1,5 роки тюрми

Кримінал, Новини

Івано-Франківський міський суд виніс вирок уродженцю Маріуполя, який скоїв дві крадіжки з магазина в Івано-Франківську.

10 жовтня 2022 року обвинувачений вкрав з магазину елітні парфуми вартістю 2549 гривень, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

16 вересня 2022 року обвинувачений вкрав з магазина чоловічу туалетну воду вартістю 368 гривень.

Обвинувачений свою вину у вчиненому визнав, послідовно та в повній мірі підтвердив обставини вчиненого ним злочину. Зокрема зазначив, що він двічі 16.09.2022 року та 13.10.2022 року таємно викрав туалетну чоловічу воду та парфуми з приміщення магазину, за що дуже шкодує. Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Дослідження фактичних обставин справи було обмежено допитом обвинуваченого.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та з застосуванням ч.1 ст.69 КК України, призначив покарання у виді позбавлення волі на строк один рік шість місяців.

Запобіжний захід обвинуваченому тримання під вартою, застосований ухвалою Івано-Франківського міського суду від 07.12.2022 року залишити без зміни до набрання вироком законної сили.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. Вирок може бути оскаржено до Івано-Франківського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення, шляхом подачі апеляційної скарги через Івано-Франківський міський суд.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.