Після скоєного залишила помирати на підлозі: на Прикарпатті донька вбила батька сокирою

Кримінал, Новини

За публічного обвинувачення Івано-Франківської обласної прокуратури ухвалено вирок 32-річній мешканці Городенківської територіальної громади, яка скоїла умисне вбивство рідного батька (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про  це повідомляє Фіртка з посиланням на Прокуратуру області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Суд призначив їй покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

В суді прокурор довів, що в червні 2022 року жінка у стані алкогольного сп’яніння розпочала сварку зі своїм 53-річним батьком.
Під час конфлікту вона взяла сокиру та почала завдавати нею удари батьку в тулуб та голову аж поки той перестав кричати та захищатись.
Від отриманих травм чоловік помер на місці події.
Після скоєного жінка пішла в іншу кімнату, залишивши батька помирати на підлозі, до приїзду працівників поліції та швидкої, які констатували його смерть.
Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.