“Кількість ваших трупів тільки зростатиме”. Бійці “десятки” показали наслідки чергової спроби прориву росіян (відео)

Війна, Новини, Політика

Бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади, що дислокується на Івано-Франківщині, показали наслідки чергової спроби прориву російських солдатів на території України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням посиланням на відео опублікованого на Facebook-сторінці “десятки”.

Російських окупантів знищили воїни 109 окремого гірсько-штурмового батальйону бригади.

“Тут не потрібні коментарі та якась весела фонова музика. Жарти скінчилися. Кількість ваших трупів тільки зростатиме. Ви так і не зрозуміли, куди потрапили, чи просто не хотіли. Але тут ви й помрете”, — йдеться у дописі.

Наразі бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади воюють з військами РФ на Бахмутському напрямку. За героїзм під час виконання бойових завдань військовослужбовцям подякував президент Володимир Зеленський.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.