Жодних умов: У МЗС РФ хочуть, щоб Україна проявила “добру волю” і пішла на переговори

Війна, Новини, Суспільство

Заступник глави МЗС Росії Андрій Руденко заявив, що у РФ нема жодних вимог для початку переговорів із Києвом.

Про це російське пропагандистське агентство “РИА Новости“, яке наводить слова Руденка, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“З нашого боку немає попередніх умов ніяких, крім головної умови – щоб Україна проявила добру волю”.

  • Президент Росії Володимир Путін 31 жовтня пошкодував, що Україна не хоче вести переговори з РФ, і планує зачекати на її згоду.
  • 4 жовтня президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони, в якому констатовано неможливість вести переговори з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і необхідність посилення обороноздатності України.
  • The Washington Post із посиланням на джерела повідомило, що Адміністрація президента США Джо Байдена в приватному порядку закликає українських лідерів заявити про свою готовність вести переговори з Росією.
  • Після цього Зеленський у своєму зверненні заявив, що умови України усім відомі. “Іще раз: відновлення територіальної цілісності, повага до Статуту ООН, відшкодування всіх збитків, завданих війною, покарання кожного воєнного злочинця і гарантії, що це не повториться. Це абсолютно зрозумілі умови”, – сказав Зеленьский

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.