Всіх об’єднував шеврон з надписом ЗСУ: боєць з Франківська про дорогу до лікарні після поранення (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Руслан Павлов 30 жовтня отримав “контузію”, що потребувала госпіталізації. Тож медики з Краматорська вирішили доправити його до Дніпра.

Боєць з Франківська пригадує, що поранених везли потягом, вагони були переповнені, пише ПІК.

“Я теж був в одному з тих вагонів та спостерігав за людьми. Видовище було епічне – усі брудні, усі однаково неприємно пахнуть, усі з різних відділень, батальйонів, різних бригад, але всіх об’єднувала одна деталь — шеврон з надписом ЗСУ”, – написав він у Фейсбук.

Руслан додає, що у нього через контузію, був сильний головний біль.

Але з ним також їхали хлопці, кожен з яких поранений. Хтось тримався за голову, у когось куля прошила ногу, хтось з осколками в руках та ногах, у когось зламані кінцівки а в когось перебиті ребра. Хтось стогнав від болю, а хтось глибоко задумавшись дивився у вікно.

Всіх об’єднував — шеврон з надписом ЗСУ: боєць з Франківська про дорогу до лікарні після поранення

Раптом один з воїнів порушив тишу та почав розповідати:

“Я народився у Слов’янську, там прожив усе своє життя, завжди розмовляв російською… І колись я навіть пишався, що родом з Донбасу…Тепер мені соромно…”.

За словами Руслана Павлова, хоч воїни були добряче виснажені, атмосфера в потязі пожвавішала. Вже через декілька хвилин всі були, як рідні, хлопці почали піклуватися один про одного, ділитися продуктами, носити чай тим, хто не міг підвестися чи ходити, розповідати бойові історії та посміхатись.

“Пригадую, як в ту мить подумав: “ось що означає бойове братерство, ось як буде виглядати перемога”, – зазначив військовий.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.