Працювати на розвиток давнього Галича все одно прийдеться, – Олійник відповів колективу заповідника, який вимагає його звільнення

Економіка, Новини, Суспільство

Генеральний директор заповідника “Давній Галич” Володимир Олійник прокоментував лист-звернення колективу до президента та уряду з вимогою його звільнення. 

«Працювати на розвиток давнього Галича все одно прийдеться». Показники (не зважаючи на війну) – хороші: ріст відвідувачів на 209%, ріст надходжень у спецфонд 250%. Такий ритм роботи не всіх влаштовує, – відповів на запит “Галки” пан Олійник.

Також керівник заповідника пообіцяв детально відповісти по кожному пункту звернення колективу незабаром, на своїй сторінці.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.