Ресторани McDonald’s відновили роботу в Івано-Франківську, Білій Церкві і Броварах

Економіка, Новини, Суспільство

У середу, 2 листопада, McDonald’s заново відкрився в Івано-Франківську, також відкриття продовжуються у Київській області: відтепер McDonald’s працює в Білій Церкві та у Броварах.

Про це повідомляється в офіційному пресрелізі мережі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В Івано-Франківську ресторан знову працює за адресою: вул. Миколайчука Івана, 2.

“Ресторан працюватиме з 09:00 до 21:00 по всіх каналах продажу та дотримуються розширених правил безпеки, впроваджених в мережі McDonald’s.

Заклад закриваються під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям. Ресторан продовжує роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи”, – пояснили в  McDonald’s.

Якщо ж повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. Також ресторан не працює під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання, додали в мережі.

Дізнатися про відкриття нових заклада та функціонування експрес-вікон і МакДрайву у відкритих ресторана можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.