“Зрадники”: Медведєв допустив повернення смертної кари для росіян

Війна, Новини, Політика, Суспільство

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв допустив скасування мораторію на смертну кару в Росії, зокрема для “зрадників”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Медведєва у Telegram

За його словами, в Росії почали діяти “жовто-блакитні диверсанти”, які не згодні з політикою РФ:

“Тобто ми в себе цих виродків прийняли, дали їм можливість отримати освіту. У відповідь – теракти і диверсії”.

Він стверджує, що до них можна прирівнювати і росіян, які підпалюють військкомати та руйнують інші державні об’єкти.

“Вирок таким негідникам (під час Другої світової війни – ред.) був один – розстріл без суду і слідства. Прямо на місці злочину. Тому що якщо ти зрадник, який скоїв такий злочин у воєнний час, то в тебе немає ні віку, ні національності, ні навіть права на захист свого життя.

У рамках нинішньої Конституції мораторій на смертну кару може бути подолано в разі необхідності за умови зміни правових позицій Конституційного суду Росії. Це питання вибору засобів захисту інтересів наших людей, держави і суспільства”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.