На Донеччині загинули військовослужбовці з Богородчан Назарій Чуловський та Роман Сливка

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У боях за визволення України від російських окупантів біля села Богородичне Краматорського району загинули побратими з Богородчан Івано-Франківської області Назарій Чуловський та Роман Сливка.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку голови Богородчанської громади Ростислав Заремба.

Бійці воювали у складі 81 десантно-штурмової бригади. Назарій Чуловський загинув 7 вересня. Роман Сливка від важких поранень, отриманих в бою, помер 9 вересня 2022 року.

Назарію Чуловському було 24 роки, Роману Сливці — 26.

“Ми щомиті повинні пам‘ятати, що за кожен звільнений від ворогів населений пункт, за кожну п’ядь нашої визволеної землі заплачено найвищу ціну кров’ю та життями наших воїнів-героїв. Хай Господь упокоїть їхні лицарські душі та додасть сил рідним пережити найважчу втрату”, — пише Заремба.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.