На Буковині прикордонники затримали чоловіка, який намагався переправити прикарпатців до Молдови

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У Чернівецькій області прикордонники затримали чоловіка, який намагався незаконно перевезти через кордон трьох жителів Івано-Франківщини.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

Як йдеться у повідомленні, увечері 12 вересня на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області прикордонники зупинили автомобіль Volkswagen. В ньому було четверо чоловіків.

“Вони не змогли пояснити прикордонникам мету перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізналися про намір незаконно перетнути українсько-молдовський кордон”, — йдеться у дописі.

Троє пасажирів, яких водій намагався незаконно перевезти через кордон, — жителі Івано-Франківської області.

Чоловіків притягнули до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП. Окрім того, прикордонники направили до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 332 ККУ.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.