Вважався безвісти зниклим. За допомогою ДНК вдалося розпізнати загиблого бійця із Франківщини Василя Івасюка

Новини, Політика, Суспільство

За допомогою ДНК вдалося розпізнати загиблого бійця із села Стримба Івано-Франківської області Василя Івасюка, який пропав безвісти 7 березня 2022 року.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку міського голови Надвірнянської громади Зіновія Андрійовича.

Василь Івасюк був стрільцем та помічником гранатометника. 25 лютого став на захист України. Боєць пропав безвісти 7 березня 2022 року під час наступального бою з військовими формуваннями Російської Федерації поблизу села Слобода-Кухарська Київської області.

“Сум, біль для нашої Надвірнянської громади. Висловлюю щирі співчуття рідним, друзям, знайомим, усім тим, хто знав нашого героя України! Нехай Господь пошле рідним сили, щоб пережити цю втрату. Вічна слава герою!” — пише Андрійович.

Воїну було 33 роки.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.