Прикарпатські лісівники передали 50 автомобілів для бійців на фронт

Новини, Суспільство

З початку введення воєнного стану в Україні держлісгоспи Прикарпаття передали в зону бойових дій 50 автомобілів для ЗСУ.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Як йдеться у дописі, нещодавно ще один пікап лісівники відправили у протитанкове відділення, що на Донеччині.

“До управління з листом звернувся наш працівник, молодий спеціаліст, який зараз захищає державу на її східних кордонах, з проханням допомогти придбати повнопривідний транспортний засіб. Керівники держлісгоспів відгукнулися на пропозицію та за декілька днів придбали цей пікап. Автомобіль буде перевозити особовий склад, боєприпаси та інше озброєння. Попередній транспортний засіб ворог знищив ущент”, – повідомив начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Кокоць.

Прикарпатські лісівники передали 50 автомобілів для бійців на фронт
Фото: Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства

З Івано-Франківщини 183 працівники лісогосподарських підприємств боронять цілісність та незалежність України на фронті.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.