У Херсоні пролунали вибухи: ЗСУ знищили комплекс, де жили окупанти – ЗМІ

Новини, Політика

Вдень 3 вересня в окупованому Херсоні пролунали кілька дуже потужних вибухів – місцеві жителі повідомили, що ЗСУ знищили комплекс відпочинку, де жили окупанти і колаборанти.  

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на місцеве видання “Мост”, місцеві Telegram-канали.

За даними видання, ЗСУ поцілили у відпочинковий комплекс “Затерянный мир”, який належить колаборанту Володимиру Сальдо, який той раніше віддав під житло для окупантів.

 

“Мост” пише, що в закладі тривалий час жили окупанти і колаборанти. Також відомо, що нещодавно звідти виїхало чимало російських загарбників.

Видання зазначає, що наразі невідомо, чи була це ротація і чи заселилася в “Затерянный мир” нова партія окупантів.

 

В місцевих пабліках херсонці пишуть, що після вибухів у значній частині міста зник мобільний зв’язок від окупантів, і що виникли перебої в роботі підконтрольного росіянам інтернет-провайдера “СкайНет”.

Також у Telegram повідомляють про вибухи в районі залізничного Антонівського моста і про те, що там горить ППО окупантів.

Передісторія:

  • 2 вересня Генштаб повідомив, що рота противника, яка базувалася у спортивному клубі “Затерянный мир”, залишила Херсон та вивезла на тимчасово окуповану територію АР Крим награбоване майно в 5 тентованих вантажівках.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.