В Коломиї затримали підлітків, які жорстоко побили військового

Кримінал, Новини, Суспільство

У Коломиї, в суботу, 27 серпня, близько 10 години вечора підлітки-боксери скоїли напад на кіборга з інвалідністю, Василя Кузьмина.

Про це повідомили в пресслужбі нацполіції в Івано-Франківській області, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Як стало відомо підлітки напали на військового використовуючи кастети. Молодий чоловік лежить на даний час в реанімації міста Коломия.

«У нього крововилив у мозок і кома, паралізована одна сторона, за кого він воював? Захищав, цих дітей, щоб вони мирно жили і вчилися, деякі уже навчилися убивати, дуже сумно», – прокоментував прикарпатець Тарас Кузьмин.

Чоловік сподівається на розголос справи та покарання усіх причетних.

Правоохоронці повідомили, що усіх учасників інциденту встановили і наразі тривають слідчі дії. Більше інформації нададуть згодом.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.