Український скульптор на пшеничному полі в Данії створив 80-метрову тінь літака «Мрія»

Новини, Суспільство, Туризм

Скульптор Микита Зігура створив на пшеничному полі в Данії 80-метрову тінь найбільшого літака у світі Ан-225, яку можна побачити з космосу.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Укрінформ.

Скульптор Микита Зігура до Дня Незалежності України створив на пшеничному полі в Данії 80-метрову тінь найбільшого літака у світі Ан-225, яку можна побачити з космосу.Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики у Телеграмі.

«Це символ перемоги України, символ перемоги життя над смертю. Так, на превеликий жаль, літак, яким ми пишаємося, був знищений загарбниками, але це не означає, що знищено наш дух та віру у власні сили! Ми все відбудуємо. І літак, звісно, теж», – розповів Зігура.
Поряд із «Мрією» він відтворив тіні безпілотного літального апарату та ворожого російського винищувача СУ-27 у реальному розмірі.

Як зазначили у МКІП, перша тінь означає те, що небо захищають герої України, а ворожий винищувач вказує на загрозу, яку жителі інших країн бачать лише у новинах.

Як повідомляв Укрінформ, до Дня Незалежності України у Швеції відкрили експозицію єдиного латиномовного оригіналу Конституції Пилипа Орлика.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.