Сьогодні спека в Україні досягне +33°, але місцями пройдуть дощі (карта)

Новини, Суспільство, Туризм

Опади очікуються в деяких областях на Лівобережжі України.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Погоду УНІАН.

В неділю, 28 серпня, погода в Україні обіцяє бути спекотною і переважно сухою. Дощі та грози пройдуть лише в окремих областях на Лівобережжі.

На заході України сьогодні буде від +28° до +31°. Без опадів.

На півночі України сьогодні буде найхолодніша погода. Так, на Чернігівщині температура знизиться до +23°, а на решті території буде +27°…+30°. У Сумській області очікуються дощі.

У центральних областях повітря прогріється до +28°…+31°. Тут опади очікуються на Дніпропетровщині.

На сході України сьогодні буде найспекотніше. Тут стовпчики термометрів покажуть +30°…+30°. Буде невелика хмарність, без опадів.

На півдні України теж спекотно, +29°…+32°. У Запорізькій області – грози, на решті території переважатиме ясна і безхмарна погода без опадів.

Погода в Україні 28 серпня / фото УНІАН

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.