В Івано-Франківську чоловік порізав жінку та травмував дитину: нападника шукає поліція

Без рубрики, Кримінал, Новини, Суспільство

Жінка в реанімації, дитина з травмами, а ще одна – в шоковому стані. В Івано-Франківську чоловік з ножем чинив розправу.

Очевидці повідомили Версіям про кривавий конфлікт, який трапився по вулиці Пулюя в Івано-Франківську. Кажуть, чоловік в неадекватному стані кинувся з ножем на жінку. Старша донька її захищала, тож отримала травми по руці ножем, а молодша – в шоковому стані.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

«Чоловік погуляв з собакою, прийшов додому і почав скакати до жінки з дітьми, вони закрились на балконі першого поверху. Інший чоловік з базарчика (який працює тут навпроти по суботах) почув крик і пішов на допомогу. Витягнув усіх на вулицю. Викликали поліцію і швидку», – розповіла очевидиця.

Потерпіла жінка в реанімації, а нападника розшукує поліція.

«Сьогодні вранці до поліції надійшло повідомлення про спричинення тяжких тілесних ушкоджень жінці. Наразі поліцейські проводять документування даної події. Здійснюють оперативно-розшукові заходи, щодо розшуку особи, яка спричинила дане кримінальне правопорушення. На місці працює СОГ», – підтвердили факт події в ГУНП в Івано-Франківській області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.