Гучна дискотека в Івано-Франківську під час війни. А де ж влада…? (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вже понад шість місяців в Україні триває неоголошена повномасштабна війна російських окупантів проти українського народу.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Щодня Івано-Франківщина, як і вся Україна ховає своїх героїв. Батьки втрачають дітей, дружини – чоловіків, а діти – татусів, країна воює, волонтерить, допомагає ЗСУ прикладаючи неймовірні зусилля для відбиття нападу російського агресора, а в той же час окремі несвідомі громадяни насолоджуються життям нібито в країні не має війни.

@gudzinskiy1 #прикарпаття #алкоголь #вечірка #дискотека #україна🇺🇦 #слава_зсу🇺🇦 #тік_ток💥 #зеленський🇺🇦 #тик_ток #украина💙💛💪 #россия #украина🇺🇦 #украина🇺🇦 ♬ оригінальний звук – Ростислав Гудзінський

Мешканці вулиць Сахарова та Мельника, що в Івано-Франківську звернулися до редакції щоденної онлайн газети Голос ІФ та надіслали відео шаленої дискотеки, яка сьогодні триває на літньому майданчику «Промприладу. Реновація». Від музики і вигуків молоді мешканці спального району не можуть заснути, адже весь цей шабаш чутно на сотні метрів.

Цікаво, хто із наших патріотів у владі міста Івано-Франківська дозволив проведення такого заходу і як на це відреагує міський голова, націоналіст Руслан Марцинків? Невже такі гучні, веселі заходи із спиртним можна проводити у країні яка воює і щодня оплакує своїх героїв, найкращих синів та доньок України.

Непогано би було і Центрам комплектування та соціальної підтримки (військоматам) разом з поліцією перевірити чи всі працівники цієї дискогупавки та присутні повнолітні чоловіки стали на облік.  Отож зачекаємо на реакцію влади та зацікавлених відомств.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.