В Івано-Франківську створили стінопис, присвячений боротьбі українського народу (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську створили мурал, присвячений боротьбі українського народу в російсько-українській війні. Створення стінопису ініціювало підприємство “Івано-Франківськгаз”, повідомляють на Facebook-сторінці організації.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

У центрі стінопису — газовик, який на своєму фронті робить усе, щоб вистояти та перемогти. Зі слів голови правління “Івано-Франківськгазу” Віталія Шульги, понад 70 працівників організації воюють на передовій.В Івано-Франківську з’явився стінопис, присвячений боротьбі українського народу

“24 лютого розділив українців на дві частини: одні захищають кордони зі зброєю в руках, інші в тилу забезпечують життєдіяльність країни та волонтерять. Сьогодні газовики є на обидвох фронтах. Понад 70 наших працівників — у ЗСУ, інші забезпечують безперебійний розподіл газу та допомагають нашим захисникам”, — каже Віталій Шульга.

В Івано-Франківську з’явився стінопис, присвячений боротьбі українського народу
Художник за роботою. Фото скрін з відео: Facebook/АТ “Івано-Франківськгаз”
Мурал намалювали напередодні Дня Незалежності на одній зі стін газорозподільного пункту в парку Воїнів-інтернаціоналістів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.