На Франківщині викрили жінку, яка намагалася забрати поштову посилку з коноплею

Новини, Суспільство

Департаменту боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області виявили 29-річну жінку, яка причетна до незаконного обігу наркотичних засобів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області

Правоохоронці встановили, що вона отримала «наркопосилку» через поштове відділення. Під час огляду відправлення було виявлено поліетиленовий пакет, а в ньому – речовину, схожу на наркотичний засіб «канабіс». І все це було замасковано в упаковку з-під корму для тварин.

«Посилку» правоохоронці вилучили та направили на дослідження. Опісля фігурантці буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.