Дмитро Комаров продав свою машину за мільйон гривень, щоб допомогти ЗСУ (фото)

Новини, Суспільство

Український телеведучий, автор програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров, який продав машину Сhrysler Сrossfire на аукціоні за один мільйон гривень, розповів, на що пішли кошти.

Про це він повідомив у Інстаграм, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Спеціально до Дня Незалежності ми доставили з Латвії партію машин для ЗСУ – понад 20 пікапів, джипи, мікроавтобус. Я хвилювався, коли вся ця партія вже стояла у Європі і “напружував час”. Здавалося, що встигнути неможливо. Але допомогло єднання – на перше прохання знайшлися волонтери, які допомогли організувати найскладнішу логістику і за кілька днів доставити всю колону”, –  написав Комаров.

Ведучий додав, що його земляки особисто вибирали й діагностували кожне авто, везли на СТО, фарбували, приводили до ладу – всього за півтора місяці вони намотали по Європі тисячі кілометрів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.