Ховався під ліжком: іванофранківець заліз у квартиру 96-річної жінки через вікно

Без рубрики, Кримінал, Новини

Правоохоронці виявили чоловіка, який проник в помешкання літньої жінки через вікно.

Про це інформує Патрульна поліція у Львівській області, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, днями львівські патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Глібова, невідомий чоловік заліз в помешкання літньої жінки. Заявник повідомив, що почув крики бабусі, тому і викликав поліцію.

Охоронці порядку негайно прибули на місце події. Біля під‘їзду патрульних чекали сусід та 96-річна бабуся, якій вдалося вийти із помешкання. Жінка не могла нічого сказати, адже була сильно налякана.

Поліцейські, дотримуючись заходів особистої безпеки, зайшли у квартиру на першому поверсі, де знаходився невідомий. Під час огляду житла, патрульні виявили 30-річного чоловіка, який заховався під ліжко. Свої дії, мешканець Івано-Франківська, пояснити не зміг.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.