У Чикаго за таємничих обставин поблизу ресторану померли двоє молодих прикарпатців

Кримінал, Новини, Суспільство

Ввечері 17 серпня у Чикаго на вулиці Downtown без свідомості знайшли трьох прикарпатців.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

Під час огляду медики констатували смерть двох молодих хлопців: 20-річного Павла Пилюка та 22-річного Віталія Кіяшко з села Пнів, а 21-річну Ельвіру Федоришин з Надвірної забрали до лікарні, зараз вона перебуває у реанімації.

Як розповів товариш та однокласник Павла Олег Бенюк, за даними слідства, у ресторані прикарпатці познайомились з дівчиною, яку поки не можуть знайти. Там їм щось підсипали, а потім пограбували, не залишивши ні документів, ні кредитних карток.

“Лікарі та судмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину їм підсипали. Зі слів медиків, які зараз активно борються за життя Ельвіри, в тілі не виявлено алкоголю та наркотичних речовин”,- розповідає друг загиблих.

Ховатимуть Павла Пилюка та Віталія Кіяшко у рідному селі. На перевезення тіл потрібно близько 25 тисяч доларів. У родин таких грошей немає, тому Олег Бенюк разом з однокласниками організував збір коштів. За добу небайдужим вдалось зібрати понад 74 тисячі гривень.

“Завдяки репостам і розповсюдженню інформації станом на 11:00 22 серпня вдалось зібрати понад 74 тисячі гривень. Кошти не перестають надходити. Дякую всім хто підтримує. Ми маємо продовжувати збір, всі гроші розподілять порівно сім’ям хлопців. Ми українці й ми завжди допомагаємо у біді. Це велике горе для родин, тож об’єднаймось”,- звертається до людей хлопець.

Реквізити для допомоги:

5375411502224699

Бенюк Олег Васильович

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.