Франківський “Ураган” – володар Кубка Нескорених

Новини, Суспільство

Вчора у Львові завершився передсезонний турнір Кубок Нескорених. У фінальному поєдинку зійшлись івано-франківський “Ураган” та львівська “Енергія”.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу клубу.

Зустріч одвічних суперників на футзальному майданчику виправдала всі сподівання – команди забили на двох шість м’ячів, а основний час завершився нічиєю (3:3). У складі “драконів” відзначались Микола Микитюк, який оформив дубль, та Петро Шотурма, що забив свій перший м’яч після повернення до табору франківців.

Оскільки в основний час переможця не виявив, суперникам довелось визначати сильнішого у серії пенальті, де вирішальним став сейв Тараса Левандівського – 4:2 на користь “Урагану”. Капітана “драконів” на турнірі Миколу Микитюка організатори визнали найкращим гравцем Кубка Нескорених.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.