Євпаторія, Севастополь та Керч знову вибухи, чутно “хлопки”, росіянським окупантам не спиться (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Не Євпаторією єдиною. У Криму не спиться росіянам і в окупованих українських Севастополі та Керчі  там працює система ППО росіянці боряться із «хлопками».

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

А як там незаконна забудова «Кримський міст» ще стоїть чи як Черноморський флот потроху перетворюється у підводний?

Ну нічого звикайте до повітряних тривог, для вас же «мир це війна, а війна мир».

Перефразовуючи класика російської дипломатії в ООН Сергія Рябкова «росії треба збирати манатки і відправлятися на рубежі 1991 року»… Ато усіляке може статися.

@gudzinskiyrost #крим #демілітаризація #арк #хлопки #саки #евпатория #севастополь #уерч #семфирополь #хлопки #кримский_мост #24лютого2022💔 #тик_ток #путин #агресор🤬росія🇷🇺 #тік_ток💥🔥 #россия #tik_ok #деокупвцвя ♬ Козаки – Тінь Сонця

@gudzinskiyrost #tik_ok #деокупвцвя #россия #тік_ток💥🔥 #агресор🤬росія🇷🇺 #путин #тик_ток #24лютого2022💔 #хлопки #путин #семфирополь #керч #семфирополь #арк #саки #евпатория #україна🇺🇦 ♬ Серце козака – Chychanovsky & ІЛЛЯ LETAY

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.