Потенційного керівника нацпарку “Карпатський” підозрюють в корупції

Новини, Суспільство

Нацпарк не має постійного директора з 2019 року.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на GreenPost.

В Івано-Франківській області новим керівником національного природного парку “Карпатський” можуть призначити Степана Гошовського, колишнього екоінспектора, який був звільнений за хабарництво.

Наразі він працює у Болехівському лісгоспі де, ймовірно, бере участь у незаконній закупівлі дров, самовільних рубках та залякуванні місцевих активістів, повідомляє політичний експерт Олексій Голобуцький. Голобуцький зазначив, що на хабарі також ловили і підлеглих Гошовського.

“За моєю інформацією, за ситуацією з “Карпатським” стоять представники групи “Приват”, які підбурюють міністерство на зміну директора нацпарку. Скоріш за все, новий директор допоможе розширити курорт “Буковель” за рахунок заповідних територій”, – написав експерт.

Він також додав, що це не перша спроба призначити “свого” керівника нацпарку. Однак попереднього кандидата від міністерства голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук не погодила.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.