ДТП: на Львівщині в аварії загинув прикарпатець, ще вісім людей — травмовані

Кримінал, Новини, Суспільство

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 серпня о 12:40 годині на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Стрийського району.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись пасажирський автобус «Мерседес» міжнародного сполучення, яким керував 41-річний мешканець Івано-Франківської області та два вантажних автомобілі «Вольво» з напівпричепами-автоцистернами під керуванням мешканців Вінницької області віком 41 та 43 роки.

Внаслідок зіткнення один з пасажирів автобуса, 58-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, від отриманих травм помер на місці події. Ще семеро пасажирів автобуса — мешканці різних регіонів України віком від 18 до 52 років, отримали тілесні ушкодження та доставлені у медичний заклад.

Також у лікарню з травмами доставили водія одного з бензовозів.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.