Пораненого військовослужбовця з Прикарпаття Юрія Вовкогона нагородили орденом “За мужність” III ступеня (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Політика

Президент Зеленський нагородив прикарпатця Юрія Вовкогона орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Нагороду військовослужбовцю він вручив під час відвідин поранених бійців у львівській лікарні.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Печеніжинської територіальної громади, де проживає боєць.

“Львівська лікарня, українські герої, і серед них — наш краянин, уродженець селища Печеніжин, Юрій Вовкогон, Юрко (так звикли в нас його називати)”, — йдеться у дописі.

Як йдеться у повідомленні, Юрій Вовкогон з перших днів АТО/ООС захищає українську землю від російських окупантів.

Земляки Юрка побажали йому швидкого одужання і подякували його мамі Олександрі Басацькій за “неймовірного сина”.

Пораненого військовослужбовця з Прикарпаття Юрія Вовкогона нагородили орденом "За мужність"
Фото: Facebook/Печеніжинська територіальна громада

“Ціною його здоров’я та здоров’ям і життям наших героїв ми живемо”, — дякують українським військовослужбовцям прикарпатці.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.