У Зеленського назвали п’ять кроків для перемоги над Росією

Кримінал, Новини, Політика

Йдеться про визнання Росії державою-спонсором тероризму, візовий бан для росіян, обмеження ціни на нафту, газове ембарго та зброю.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Telegram-канал Володимира Зеленського.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав п’ять кроків для перемоги над Російською Федерацією.

За словами Єрмака, йдеться про визнання Росії державою-спонсором тероризму, візовий бан для росіян, обмеження ціни на нафту, газове ембарго та зброю.

“Ці кроки допоможуть нам перемогти Росію, зруйнувавши її економіку, армію, а також позбавлять їх бажання воювати та шантажувати західний світ”, – вважає керівник ОП.

Як раніше повідомляв УНІАН, Сенат США одноголосно підтримав резолюцію, яка закликає держсекретаря Ентоні Блінкена оголосити Росію державою-спонсором тероризму за її злочини в Чечні, Грузії, Сирії та Україні.

11 серпня Сейм Латвії визнав Росію державою, що підтримує тероризм. Країни ЄС закликали негайно зупинити туризм і видачу віз громадянам РФ і Білорусі.

В РФ не в захваті від таких перспектив. Зокрема, директор департаменту Північної Америки російського МЗС Олександр Дарчієв заявив, що Москва пригрозила розривом дипломатичних відносин з Вашингтоном у разі визнання Російської Федерації “країною-спонсором тероризму”. У РФ заявили, що це буде “точкою неповернення”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.