Суд арештував корпоративні права та нерухомість двох прикарпатських підприємств, власниками яких є банки РФ

Економіка, Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині суд наклав арешт на майно і корпоративні права двох підприємств на понад 200 млн грн, бенефіціарними власниками яких є російські банки.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Офісу генерального прокурора.

Підприємства займаються виробництвом картонної продукції, мішків для цементу і будівельних сумішей.

“Службові особи підприємств мають безпосередній зв’язок із РФ і можуть бути причетними до фінансування держави-агресора, а також сприяти військовій агресії проти України”, — йдеться у дописі.

Арештовані корпоративні права та акції на понад 14,8 млн грн, майновий комплекс вартістю понад 197,3 млн грн, вісім автомобілів та гроші на банківських рахунках за клопотанням прокуратури передано для управління до Агентства з розшуку та менеджменту активів.

Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 110-2ч. 2 ст. 209ч. 2 ст. 364ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.