Ні Україна, ні РФ цьогоріч не вдадуться до рішучих дій — глава військової розвідки Британії

Новини, Політика

Ані Україна, ані Росія не вдадуться до рішучих військових дій цього року.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову військової розвідки Британії Джима Гокенгалля в BBC.

Водночас Гокенгалл зазначив, що  “будуть контратаки та контрнаступи”. Наразі Росії доводиться    передислокувати частину своїх військ зі сходу на південь, де росіяни зазнають значного тиску з боку ЗСУ  на Херсонщині. За словами Гокенгалла, неможливо очікувати рішучих зрушень на півдні в найближчі місяці.

Гокенгалл каже, що на початку повномасштабного вторгнення сила єдності Заходу та опір України перевершили всі очікування, як і невдачі російських збройних сил, чиє командування, управління та тилове забезпечення були “поганими”. За словами Гокенгалла, між політичним та військовим класом Росії відсутня довіра. Він здивований тим, що Москва зіткнулася з усіма цими проблемами одночасно.

Зазначається, що Гокенгалл уважно стежить за можливим застосуванням Росією ядерної зброї. На його думку, це малоймовірно, та ймовірність використання може змінитись, якщо зміниться динаміка поля бою.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.