Вишиванка IF RUN 2022: у Франківську відбудеться традиційний благодійний забіг

Новини, Суспільство

У 2022 році «Забіг у вишиванках» в обласному центрі Прикарпаття стане ствердженням національної ідентичності всіх українців.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

У середу, 10 серпня, в Івано-Франківська пресконференція організаторів благодійного забігу Вишиванка IF RUN Нелі Непорадної.

Забіг відбудеться 24 серпня та буде повністю благодійним, адже зібрані кошти будуть перераховані Координаційному центру #SaveUkraineNow (SUN), що займається підтримкою прикарпатських батальйонів на передовій, повідомляє ПІК.

Старт заходу заплановано о 09:00 на Міському озері.

Серед дистанцій: 3 км (1 коло) та 9 км (3 кола). Детальніша інформація про захід – ТУТ.

Нагадаємо, “Забіг у вишиванках” вперше відбувся у 2019 році, коли Івано-Франківськ приєднався до міст-учасників всеукраїнської бігової ініціативи #забігувишиванках.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.