Жителів Тлумача просять гідно зустріти полеглого героя

Війна, Новини, Суспільство

Привезуть тіло бійця, що загинув на війні, Василя Мисака.

Про це повідомляє Тлумацька міська рада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У середу, 10 серпня, у Тлумач привезуть тіло загиблого воїна, жителя м. Тлумача, родом із села Вікняни, – Василя Мисака.

“Просимо усіх жителів міста Тлумача орієнтовно о 10.00 год. гідно зустріти Героя, сформувавши живий коридор вздовж вулиць міста (Грушевського – Винниченка (пам’ятник «Борцям за волю України») – Зелена)”, – йдеться у повідомленні.

Похорон – 10 серпня о 12.00 год., храм ПЦУ «Преображення Господнього».

10 серпня на Тлумаччині оголосять день жалоби.

У день жалоби на території Тлумацької МТГ приспустять Державний Прапор України з чорною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та заборонити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та ввімкнення розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.