“Дія” буде приймати інформацію про житло, зруйноване РФ з 2014 року

Новини, Суспільство

Кабінет міністрів розширив і спростив порядок подання інформаційного повідомлення про зруйноване чи пошкоджене майно внаслідок збройної агресії РФ – до процесу залучили застосунок “Дія”.

Про це повідомляє Мінреінтеграції, яке розробило відповідну постанову, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Якщо раніше через Дію українці подавали інформацію лише про житло, знищене за період повномасштабного вторгнення рф, то зараз діапазон розширили: застосунок приймає дані про майно, пошкоджене ворогом з 19 лютого 2014 року”, – пояснили в міністерстві.

Подавати інформаційне повідомлення можна самостійно через портал або застосунок Дія в розділі “Пошкоджене майно”. Це також можна зробити у ЦНАПі чи за допомогою нотаріуса. Більш детальна інформація за посиланням.

Економічна правда

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.