Північна Корея запропонувала росії 100 тисяч добровольців для війни в Україні – ЗМІ (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Північна Корея нібито запропонувала росії надіслати 100 тисяч добровольців зі складу північнокорейської регулярної армії в Україну, щоб допомогти росії перемогти у війні.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на американське видання New York Post з посиланням на російське пропагандистське телебачення.

Як зазначає видання, інформацію про те, чи дійсно КНДР зробила таку пропозицію кремлю, перевірити поки не вдалося. З усім тим, російська пропаганда вже підхопила це повідомлення. Подібні заяви звучать і в російському міністерстві оборони.

«Є повідомлення, що 100 тисяч північнокорейських добровольців готові приїхати та взяти участь у конфлікті… Якщо Північна Корея висловить бажання виконати свій міжнародний обов’язок по боротьбі з українським фашизмом, ми повинні їм це дозволити» – заявив член громадської ради при міноборони росії Ігор Коротченко.

Регулярна армія КНДР налічує мільйон осіб (для порівняння, армія Південної Кореї – 600 тисяч військовослужбовців), ще 4,5 млн осіб числяться в збройному резерві, тому що служба в армії є обов’язковою для всього чоловічого і жіночого населення країни (10 років і три роки відповідно). Таким чином, КНДР в разі війни може виставити армію, рівну за чисельністю однієї п’ятої населення країни.

@gudzinskiyrost #рсзв #росія #зсу🇺🇦 #24лютого2022💔 #путін💙💛 #україна_переможе🙏💙💛 #тік_ток💥🔥 #тик_ток #путін #путин #обстріл #північна_корея #кім_чен_ин #ігор_коротченко #мо_россии #агресор🤬росія🇷🇺 ♬ Не брати, а кати – Amelika Ocean

Нагадаємо, в росії по всій її території формуються так звані добровольчі батальйони, які передбачається відправити в Україну на війну. Щонайменше 30 тисяч одиниць гарматного м’яса може бути навербовано в ці підрозділи, оскільки не потрібно військовий досвід – тільки здоров’я і бажання воювати.

За даними МВС, російські окупанти перекидають всі резерви військових на південь України, після доукомплектування можуть почати штурмові дії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.