ОК “Південь”: ЗСУ випалили півдесятка російських складів на Херсонщині (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

ЗСУ випалили щонайменше  шість  російських складів боєприпасів на Херсонщині.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на ОК “Південь.

Склади знаходилися в Бериславському і Херсонському районах.

@gudzinskiyrost #путин #путін #тик_ток #тік_ток💥🔥 #україна_переможе🙏💙💛 #путін💙💛 #24лютого2022💔 #зсу🇺🇦 #росія #рсзв #херсон #бересла #76_дивізія_вдв ♬ #МОСКАЛЬ_НЕКРАСІВИЙ – Jerry Heil & Verka Serduchka

Водночас уточнюється, що ЗСУ завдали чотири  авіаційні удари по скупченню противника, двох опорних пунктах та складу боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах.

Крім того, знищені 79 росіян, чотири  танки Т-72, дві  самохідні гаубиці “Мста-С” та артустановка, радіолокаційна станція та командно-штабна машина, 10 одиниць броньованої та 11 – іншої автомобільної техніки.

Також  ЗСУ уразили два пункти управління 76-ої десантно-штурмової дивізії та 49-ої армії в Чорнобаївці,  командно-спостережний пункт ворожої БТГ в Брускінському та район зосередження озброєння і техніки в Олешках.

Остаточні втрати ворога уточнюються.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.