Окупанти обстріляли ЗАЕС: влучили у високовольтну лінію

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні, 5 серпня, російські окупанти знову обстріляли територію Запорізької АЕС – зафіксовано 3 прильоти біля промислового майданчика, ворог влучив у високовольтну лінію зв’язку.

Про це повідомляє “Енергоатом”, пише це щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

5 серпня російські військові знову вдалися до провокацій. Внаслідок їхнього обстрілу о 14:30 зафіксовано три “прильоти” біля промислового майданчику ЗАЕС. Ворог влучив у високовольтну лінію зв’язку 330 кВ ВРП автотрансформатора ЗАЕС – Запорізька ТЕС, – йдеться у повідомленні.

Попри провокації рашистів, ЗАЕС продовжує працювати й видавати потужність в енергосистему України через лінії, які працюють. Відповідно до їхньої пропускної спроможності було ухвалене рішення щодо розвантаження та відключення від мережі одного із працюючих енергоблоків Запорізької атомної станції. Викидів та скидів радіоактивних речовин не зафіксовано.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.